lentokentällä
Kotisivu Esittely Radiosivut Matkailusivut Golfsivut Ruukkigolf

Palautteen voit antaa
webmasterille.

EJH MATKAILEE!


LOMAMATKAT KAUKOMATKAT
GOLFMATKAT TYÖMATKAT

E-mail: ejh@diccons.com

MATKAILUHISTORIA

Matkailuharrastukseni aloitin armeijasta päästyäni 1970, jolloin DX-kavereitten kanssa tehtiin ensimmäinen DX-kiertomatka Espanjaan. Siitä enemmän myöhemmin. DX-matkoja tein toisenkin, mutta ne tyrehtyivät opiskeluihin. Etelän matkoja tein kuitenkin melko säännöllisesti, ensisijaisesti Espanjaan.

Mentyäni naimisiin Päivin kanssa 1979, aloimme tehdä yhdessä lomareissuja eri maihin. Kaukomatkat aloitettiin 1983, jolloin kävimme USA:ssa, Kanadassa ja Hawaijilla. Siitäkin enemmän jäljempänä.

Golfharrastuksen alettua 1989 tulivat mukaan myös golfmatkat, joita on tehty melkein vuosittain. Tämän lajin matkat ovat lisääntyneet huomattavasti eläkkeelle jäätyäni.

Työmatkojakin on tullut jonkin verran tehtyä. Ne ovat suuntautuneet Ruotsiin, 4 kertaa Oddaan Norjaan, kolme kertaa Indonesian Medaniin, Milanoon, Moskovaan, Strassbourgiin, Boriin Serbiaan, 4 kertaa Norilskiin Siperiaan, 2 kertaa Nacozariin Mexicoon, Niihamaan Japaniin ja Jekaterinburgiin Venäjälle.

Eri matkailusivuillani olen maan perään laittanut sulkuihin numeron. Se osoittaa, kuinka mones käymäni maa on kyseessä


LOMAMATKAT EUROOPASSA JA LÄHIALUEILLA

Euroopan ja lähialueiden lomamatkoista tarkemmat tiedot löytyvät lomamatka-sivulta. Tässä ovat lueteltuna tähän kategoriaan kuuluvat matkat:


KAUKOMATKAT

Innostus kaukomatkoihin alkoi 1983, jolloin aloimme suunnittelemaan matkaa Hawaijille. Sen jälkeen on tehty matkat Karibialle ja Bhutaniin. Lähemmät tiedot niistä kaukomatka-sivulta. Thaimaan matkoista kerrotaan golfmatkojen yhteydessä.


GOLFMATKAT

Golfmatkat alkoivat innostuksen myötä 1990-luvun alussa. Lähemmät tiedot niistä golfmatka-sivulta.


TYÖMATKAT

Työmatkoja ei ole kovin paljon tullut, mutta osa niistä on suuntautunut mielenkiintoisiin paikkoihin, joten lienee syytä jotain kertoa. Lähemmät tiedot niistä työmatka-sivulta.


LOMAMATKAT KAUKOMATKAT
GOLFMATKAT TYÖMATKAT
KOTISIVULLE

[matkailu]

Päivitetty viimeksi
02.10.2023
Copyright © 1999 - 2024
Esa Hänninen
ejh@diccons.com