ejh
Kotisivu Esittely Radiosivut Matkailusivut Golfsivut Ruukkigolf

Palautteen voit antaa
webmasterille.

EJH:n RADIOSIVU


DX-HISTORIA TILASTOT MAALUETTELO

E-mail: ejh@diccons.com

TUOREIMMAT QSL:T

Keväästä 98 lähtien on ollut hiljaista kohdallani DX-rintamalla. KXSP Ventura CA 1590 yllätti lähettämällä kirjeen lisäksi T-paidan. Toinen yllätys-QSL tuli myös USA:sta. KBNP Portland OR 1410 on palkannut uuden Office Managerin Jeniferin, joka muisti kirjeellä ja ohjelmalla sekä vielä e-maililla kiitokseni jälkeen. Japsitkin osaavat vastata hitaasti. Viimeisin vastaus sieltä tuli 9 kuukauden odotuksen jälkeen, kun JOYL Tsuchiura 1458 vastasi mm. allaolevalla kortilla. Uusimpia kivoja QSL:iä ovat XEOI México DF 6010, joka vastasi reilun 7 kuukauden odottelun jälkeen kortilla, tarralla ja kirjeellä ja CMHW Dobleve, Santa Clara 840, joka vastasi kirjeellä 8 kuukaudessa. Saman ajan vaati Ristiinassa myös raportoitu WCMQ Miami Springs FL. Kirje ja 3 tarraa tuli kun jaksoi tarpeeksi odotella.
Sitten olikin puolen vuoden tauko, ettei yhtään vastausta tullut, mutta eipä raporttejakaan eikä f-upeja ole lähtenyt. Hard-Coresta huomasin, että Pentti Lintujärvi oli saanut Kyrgyz Radiolta e-mailvastauksen. Niinpä lähetin heti vuoden vanhan e-mailraportin uudestaan uuteen osoitteeseen ja vastaus tuli samana päivänä. V/s oli Nargis Atakanova osoitteesta trk@kyrnet.kg.

Tuorein vastaukseni tuli 11.8.99 ja oli melkoinen yllätys, sillä se viipyi peräti 7 vuotta. Radio La Hora, Cusco 4860.1 innostui vastaamaan vanhaan raporttiin kirjeellä. V/s on Carlos Gamarra Moscoso, Dpto. de Frecuencia.


DX-URANI

DX-urani on kerrottu ensimmäisellä radiosivullani, joten sieltä vaan tutkailemaan, jos ette minua ennestään tunne.


KSAI Saipan 936 on mukava keskiaalto-oseanialainen, joka ei ole turhan usein kuulunut.


TILASTOT

Kymmenien vuosien DX-urani aikana olen ollut melkoinen tilastonikkari. Nyt kuunteluaktiivisuuden hieman hiivuttua ovat tilastohommatkin jääneet hieman vähemmälle. Kuitenkin olen pitänyt yllä minulle rakkaiden alueiden seuraamista. Keskiaalto-oseanialaisista, jenkeistä ja meksikolaisista löytyy nyt erilaisia tilastoja sivuiltani. Alla erikseen esitellyt KOJE ja KOMEX kuuluvat näihin samoin kuin Lemmenjoen kuulumiset. Uusia tilastoja netissä ovat kuuluvuustilastot yllämainituilta alueilta pdf-muodossa. Niiden linkit on koottu Tilastosivulle. Sinne voisin hyvin sijoittaa myös muiden tekemiä pdf-muotoisia tilastoja.

LEMMENJOKI

Lemmenjoen kuulumiset kiinnostavat kovasti ihmisiä. Jotta jokaisen ei tarvitsisi soitella sinne ja kuulla samat asiat, olen laittanut sivulleni viimeiset kuulumiset Lemmenjoelta. Lemmenjoki-sivu kertoo eri peditionien parhaat kuulemiset maanosittain. Vuoden 2006 lopussa lopetin Lemmenjoki-sivujen ylläpidon.


Näissä maisemissa on jenkkejä ja meksikolaisia kuulunut hyvin..


MAALUETTELOTOIMIKUNTA

Olen vuodesta 1985 lähtien ollut SDXL:n maaluettelotoimikunnan (MLT) jäsen ja toiminut koko ajan sihteerinä. Nyt nettiaikakaudella on tullut tarve saada maaluettelo Internettiin kaikkien nähtäväksi. Kun keväällä 2002 tuli tarve taas päivittää maaluetteloa, päätettiin samalla, ettei sitä enää julkaista painetussa muodossa vaan tehdään omat nettisivut. Maaluettelo on nyt omilla sivuillani, jossa voin sitä helposti päivittää. Kommentteja otan mielelläni vastaan.


DX-HISTORIA TILASTOT MAALUETTELO

[Golfia illalla]

Päivitetty viimeksi: 02.12.2008
Esa Hänninen
ejh@diccons.com